Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El CE La Llagosta torna als llocs de la promoció d’ascens

El CE La Llagosta va assolir una gran victòria dissabte al camp d’un rival directe per l’ascens, el Lliçà de Vall. L’equip de la nostra localitat va guanyar amb un únic gol en l’últim sospir del duel, que li permet tornar al segon lloc, a zona de promoció d’ascens.

L’ambient a Lliçà de Vall va ser la dels grans partits de la Quarta Catalana, amb molta afició local i també de l’equip de la nostra localitat. Els dos equips lluiten per l’ascens quan ara tan sols falten tres jornades per acabar la temporada. El duel va ser intens fins al final, quan David Varón es va plantar davant el porter i el va poder superar per marcar el definitiu 0 a 1. “Va ser un partit impressionant. Vam guanyar amb un últim gol al temps afegit, que ens permet seguir somiant per l’ascens”, explica José Ángel Venero, coordinador del club que dissabte va exercir d’entrenador. De fet, Iván Arroyo, que també és tècnic, ha tornat a obtenir la fitxa de jugador per afrontar el tram final davant les baixes de la plantilla.

La Llagosta puja fins al segon lloc, del grup 9 de la Quarta Catalana, amb 54 punts, empatat amb el Martorelles B, tercer, que va cedir un empat contra el Santa Eulàlia (1-1). Pel que fa al líder, el Caldes de Montbui B, va guanyar el seu partit per la suspensió per falta de jugadors del rival, el Santa Agnès, i és primer en solitari amb 57 punts. Al quart lloc ha baixat el Lliçà de Vall, que suma 52 punts.

El pròxim partit del CE La Llagosta serà contra la Molletense B, que ocupa el sisè lloc, amb 41 punts, sense res en joc. El duel es disputarà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 18 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies