Dilluns, 29 abril 2024
13.9 C
La Llagosta

Un alumne de l’INS Marina rep el Premi Extraordinari de Formació Professional

Juan Pablo Di Lascio Hernández, alumne de l’INS Marina, va ser un dels vint estudiants reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat amb el Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Mitjà, corresponent al curs 2022-2023. L’acte va tenir lloc el passat 4 d’abril a l’auditori del Liceu, de Barcelona.

L’estudiant llagostenc va graduar-se el curs passat amb matrícula d’honor en el Cicle Formatiu de grau mitjà d’instal·lacions de telecomunicacions, concretament, amb la nota de 9,49. Els Premis Extraordinaris de Formació Professional de Grau Mitjà, creats el 2023, són un estímul per a l’alumnat i pretenen distingir l’especial aprofitament de l’alumnat que, gràcies a l’esforç, el rigor i la dedicació, han aconseguit uns resultats acadèmics excel·lents en finalitzar els ensenyaments professionals. El guardó proporciona un certificat acreditatiu i un reconeixement en el seu expedient acadèmic.

En el curs actual, Juan Pablo Di Lascio Hernández segueix els seus estudis a l’Institut Marina fent el primer curs del Cicle Formatiu de grau superior en electromedicina clínica. La seva aspiració és trobar feina relacionada amb el cicle que estudia i en un futur continuar els seus estudis amb un Grau de telecomunicacions.

Juan Pablo Di Lascio Hernández, el sisè per l’esquerra. Imatge facilitada per l’INS Marina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies