Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Les noves estacions de recàrrega de vehicle elèctric es posen en marxa divendres

Aquest divendres, ja estaran operatives les tres noves estacions de recàrrega de vehicle elèctric de la Llagosta. En cada estació es podran recarregar quatre vehicles.

Els punts estan ubicats al carrer del Progrés, al carrer de Mollet (davant del Centre Cultural) i al pàrquing del carrer del Mercat (al costat de l’Ajuntament).

Aquestes estacions es posen en marxa després que s’hagin aprovat de forma definitiva el reglament sobre l’ús del servei municipal de recàrrega elèctrica de vehicles i l’Ordenança fiscal que regularà el seu preu públic.

El preu públic per a la recàrrega de vehicles elèctrics o híbrids en estacions municipals serà de 0,3421 euros/kWh. Per fomentar l’ús del vehicle elèctric, i amb la finalitat d’afavorir l’increment del parc de vehicles elèctrics de la Llagosta, es fixa un preu reduït de 0,2737 euros/kWh per als veïns i veïnes de la Llagosta que ho sol·licitin i acreditin l’empadronament en el terme municipal i l’alta de l’Impost de circulació a l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies