Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Oberta la inscripció per a la 35a Cursa Popular de la Llagosta

L’Ajuntament ha obert el període d’inscripció per participar en la 35a edició de la Cursa Popular de la Llagosta, que se celebrarà el 15 de setembre. Les persones interessades es poden inscriure a la pàgina web de Championchip.

Un any més, hi haurà curses de 5 i 10 quilòmetres i infantils. Les proves de 5 i 10 quilòmetres, distàncies homologades per la Federació Catalana d’Atletisme, començaran a les 9.30 h, i les infantils, de 200, 400 i 800 metres, a les 11 h. Les línies de sortida i arribada estaran situades al carrer de l’Estació.

El preu d’inscripció per a la cursa de 10 quilòmetres és de 12 euros i el de la de 5 quilòmetres, de 10. Si es compra el xip d’un sòl ús s’hauran de pagar dos euros més. El xip és obligatori. S’hauran de pagar tres euros més pels obsequis i la samarreta. Les inscripcions es tancaran quan s’arribi als 600 participants. El preu d’inscripció de les curses infantils és de 3 euros i de 6 euros amb samarreta tècnica.

Hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria en les curses de 10 i 5 km i en les infantils. Tots els participants de les proves infantils rebran una medalla.

Publicitat

Publicitat

Més notícies