Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

L’HC Vallag cau a la pista del líder, Les Franqueses (33-25)

L’HC Vallag va perdre dissabte a la pista de l’Handbol Les Franqueses, per 33 a 25. Els franquesins, amb l’ascens a la nova Lliga Catalana d’Argent en joc, van ser superiors als llagostencs a la segona part, quan van decantar el duel a favor seu.

L’equip dirigit per Marc Gironella va plantar cara a Les Franqueses durant la primera part. Els primers compassos del joc va ser molt igualat fins a l’empat a 15 gols. A partir d’aleshores, el ritme llagostenc va baixar i Les Franqueses ho va saber aprofitar amb un millor fons de banqueta. A la segona part, l’equip franquesí va ser superior i no va donar cap opció al Vallag.

L’HC Vallag ocupa l’onzè lloc, del grup B de la Segona Catalana, amb 19 punts i té un marge de quatre, amb el dotzè, el Cambrils. L’equip llagostenc aspira a quedar entre els onze primers classificats per passar a la nova Primera Catalana. El pròxim partit del Vallag serà dissabte a la pista del Sant Vicenç, que és setè amb 24 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies