Dilluns, 29 abril 2024
13.9 C

El CE La Llagosta goleja el Llinars B (6-1) i manté el pols per l’ascens

El CE La Llagosta va golejar dissabte a l’antepenúltim classificat, el CE Llinars, per 6 a 1. L’equip llagostenc va ser molt superior al rival i ja al descans va marxar amb el 3 a 0 a favor. A la represa, La Llagosta va marcar tres gols més, mentre que el Llinars va tancar el partit amb el seu únic gol i de l’honor. David Varón va marcar un doblet i també van fer gol Antonio Rísquez, Abel Varón, Roger Escalante i Miguel Flores.

Quan falten quatre jornades per acabar la temporada, La Llagosta ocupa el quart lloc, del grup 9 de la Quarta Catalana, amb 51 punts. La lliga està liderada pel Caldes B, amb 54 punts; segon, el Martorelles B, amb 53; i tercer, el Lliçà de Vall, amb 52, que aquesta passada jornada va empatar al camp del Corró d’Amunt (2-2). Cal recordar que el primer classificat pujarà directament a la Tercera Catalana i el segon farà la promoció d’ascens.

El pròxim duel dels llagostencs serà transcendental perquè visitarà el camp del Lliçà de Vall, dissabte a les 17.30 h, amb les opcions d’ascens en joc. “Si guanyem al Lliçà, els passem i eliminem un rival directe. És un partit transcendental per les nostres aspiracions d’ascens. Hem de guanyar els quatre partits”, explica el coordinador del club, José Ángel Venero, que veu complicat l’ascens directe “perquè tenim el gol average perdut amb el primer, el Caldes, però hi ha moltes opcions per jugar la promoció d’ascens”.