Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Albert Caballero frega el podi estatal màster dels 10 km en ruta

Albert Caballero va quedar al quart lloc per equips del Campionat d’Espanya màster dels 10 km en ruta, que va tenir lloc dissabte a la localitat de Crevillent, d’Alacant. L’atleta de la nostra localitat va fregar el podi estatal amb el seu club, la Lea La Blanca, de Vitòria.

Caballero va completar els 10 km del circuit alacantí amb un temps de 34 minuts i 45 segons, aconseguint el millor 12è temps de la classificació general. “Estic content perquè crec que tinc un marge de millora. A més, ara passo a la categoria de més de 50 anys i crec que puc lluitar per les medalles estatals futures”, explica Albert Caballero.

Pel que fa en la categoria d’equips, la Lea La Blanca va quedar en el quart lloc, a uns tres minuts del tercer, l’ADAS Cupa. El campió va ser l’Atletismo Albacete i el segon, el CP La Roda. “Penso que el nivell que teníem era per fer podi, però els companys no van tenir el seu dia. Pot passar i no hi ha culpables. A més, era un circuit molt dur”, diu Caballero.

Albert Caballero ara es concentra per a les distàncies de 5.000 i 1.500 metres, i obstacles. El llagostenc té com a principal objectiu participar en el Mundial màster de Suècia, a l’agost; i al Campionat d’Espanya, al juny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies