Dilluns, 29 abril 2024
13.9 C
La Llagosta

Un veí de la Llagosta és detingut amb 660 grams de cocaïna i prop de 8 quilos d’haixix

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mollet del Vallès van detenir el passat dimarts, 2 d’abril, un home de 52 anys, veí de la Llagosta, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública pel tràfic de drogues. L’operació policial va intervenir al veí llagostenc 660 grams de cocaïna, i gairebé 8 quilos d’haixix.

A principis del mes de novembre de 2023 la Unitat d’Investigació de la comissaria de Mollet del Vallès i agents del Grup de Delinqüència Urbana de la mateixa comissaria van iniciar una investigació davant les sospites relacionades amb una persona de la Llagosta que es dedicava al tràfic de substàncies estupefaents. Les gestions dels investigadors van poder corroborar que l’home en qüestió no disposava de cap feina legalment remunerada i que es dedicava a la venda al detall de cocaïna i haixix.

El modus operandi que feia servir era sempre el mateix: rebia una trucada per part dels compradors i es desplaçava en cotxe al lloc on havien quedat per fer la venda de la droga. Aquest desplaçament gairebé sempre eren a la Llagosta, però també s’han acreditat vendes a Santa Perpètua de Mogoda.

Els investigadors van tenir constància que a mitjans de novembre va marxar de la Llagosta, i no va ser fins setmanes més tard, concretament a finals de gener de 2024, que va tornar a viure al mateix pis. Un cop reinstal·lat a la Llagosta, va seguir amb el mateix modus operandi per seguir venent cocaïna i haixix.

La investigació, que va comptar amb la col·laboració rellevant del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Mollet del Vallès, va culminar amb la detenció de l’home, de 52 anys, que va tenir lloc el 2 d’abril a la Llagosta quan tornava al seu pis. En el moment de la detenció se li van intervenir 255 euros i una llibreta d’estalvis.

Dos dies després es va fer una entrada i registre al seu pis, sota manament judicial i amb la col·laboració de la Unitat Canina i la Unitat de Seguretat Ciutadana de Mollet del Vallès, on es van localitzar més de 110 plaques d’haixix, unes 35 dosis de cocaïna embolcallades, 4 bosses amb cocaïna, 2 balances digitals i un paquet amb filferros per tancar els embolcalls de cocaïna. També es van intervenir més d’11.400 euros, 8.000 dels quals estaven molt amagats i van ser trobats pel gos de la Unitat Canina en una cavitat del bany.

El passat divendres, 5 d’abril, també es va fer una diligència judicial d’escorcoll del vehicle que feia servir l’investigat per traficar i a l’interior els gossos de la Unitat Canina van trobar 17 embolcalls més de cocaïna.

L’operació policial ha permès intervenir 660 grams de cocaïna, i gairebé 8 quilos d’haixix. El detingut va passar a disposició judicial el passat divendres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies