Dilluns, 29 abril 2024
13.9 C

Victòria contundent del FS Unión Llagostense A contra la Unió FS Mollet (7-3)

El FS Unión Llagostense A no ha fallat contra la Unió FS Mollet iha sumat una important victòria, per 7 a 3. L’equip dirigit per Jordi Pavón encadena ja el 13è partit sense perdre -amb nou triomfs i quatre empats- i manté la pressió pels dos primers llocs d’ascens, que ocupen l’Arenys de Mar i el Castellterçol.

Tot i la victòria final, el Mollet s’ha avançat als primers compassos per un xut de Víctor després d’un refús lateral d’Abraham. La pressió dels molletans ha posat en una situació complicada als llagostencs, que ha trobat la solució al seu mal de cap amb la genialitat de Gerard Alonso, que ha fet una gran acció individual per banda esquerra per fer un gran xut des de la frontal de l’àrea per posar l’empat al minut 7. Dos minuts després, novament Alonso, ha capgirat l’electrònic amb un xut després d’una passada d’un servei de falta.

El Mollet ha seguit amb la pressió alta, que li ha passat factura al minut 10 quan Mario Gómez ha aprofitat una acció al contracop per marcar el 3 a 1. Poc abans del descans, Júnior no ha fallat el seu xut de doble penal per posar el 4 a1. Tanmateix, ha fet el Mollet mitjanant el xut de doble penal d’Àlex, fent el 4 a 2 al minut 19. A les acaballes, Abraham ha tingut dues accions de mèrit per evitar un nou gol visitant.

A la represa, el domini del FS Unión Llagostense ha estat demolidor. De fet, l’equip de Pavon s’ha dedicat a controlar el joc amb passades de mèrit i, en alguns trams, deixant portar la iniciativa al Mollet. Tot i que en una acció afortunada dels visitants, Óscar s’ha marcat un gol en pròpia porteria, que ha posat més emoció al duel quan faltaven només set minuts.

Amb el 5 a 3, la Unión Llagostense no s’ha posat nerviosa i ha seguit amb el seu domini. Mario ha tornat a marcar després d’una doble acció, per posar el 6 a 3. Als últims tres minuts, el Mollet ha jugat de cinc, però Edgar ha sabut aprofitar una pilota morta per marcar des de la seva àrea, el 7 a 3. A les acaballes, l’àrbitre ha expulsat el visitant Àlex Sanz per una doble targeta groga.

La banqueta local ha valorat positivament el triomf contra un rival complicat, que se situa en la part baixa de la classificació. “El resultat és voluminós, tot i que cal dir que hem entrat una mica adormits perquè ells s’han avançat. Tot seguit, hem entrat ràpidament en el partit amb l’empat i després han arribat la resta de gols”, ha explicat el tècnic, Jordi Pavón, en acabar el partit, que s’ha mostrat content de guanyar “el derbi [comarcal] contra el Mollet”.

El pròxim partit del FS Unión Llagostense serà el 14 de març a la pista del Ciutat de Mataró B.

Tercer partit de Mario Gómez amb la Unión Llagostense

A la banqueta hi havia la recent incorporació del sènior A Mario Gómez, que des de fa quatre setmanes s’entrena amb la Unión Llagostense. Contra el Mollet ha marcat dos gols, i en els altres dos partits anteriors va marcar un en cadascun. “És un jugador que portava un any parat, però anteriorment havia jugat en equips de la Segona Divisió B espanyola. Ha jugat en equips de renom com les Corts i l’Industrias Santa Coloma B”, ha remarcat Pavón de l’atacant, que destaca: “ens ajudarà molt en aquest tram final”.

Victòries dels dos sèniors de la Tercera Catalana

El sènior B del FS Unión Llagostense va guanyar dissabte contra la Vall del Tenes B, per 8 a 1, i segueix líder del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 51 punts i un marge de vuit amb el segon, el CN Caldes C. El pròxim partit de l’equip dirigit per Dani Muñido serà diumenge a la pista del Teia Futbol Cinc B, antepenúltim amb deu punts.

Pel que fa al sènior C, va imposar-se contra el Dosrius, per 5 a 2, i ocupa el quart lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 35 punts. El pròxim duel serà dissabte a la pista del Ciutat de Granollers B, cuer amb només tres punts.