Dilluns, 29 abril 2024
13.8 C
La Llagosta

Dos diputats socialistes visiten la Llagosta

Arnau Ramírez i Ferran Verdejo, diputats socialistes al Congrés, van visitar ahir la Llagosta. Els dos es van reunir amb l’alcalde, Óscar Sierra, a l’Ajuntament. Després de signar en el Llibre d’Honor del Consistori llagostenc, van tractar amb Sierra diversos temes relacionats amb infraestructures i amb la proposta d’anella verda que treballa l’equip de govern municipal.

L’alcalde els va explicar com és la nostra localitat i les diferents infraestructures que passen pel terme municipal de la Llagosta, l’R3, l’R2, la C-33 i la C-17. També els va parlar de les obres de la futura Estació intermodal, que s’estan executant actualment.

Verdejo, que és portaveu adjunt de la Comissió de Transports i Mobilitat Sostenible del Congrés dels Diputats, va prendre nota de les demandes de la Llagosta sobre el desviament de la línia ferroviària R3, el pont previst per sobre d’aquesta línia ferroviària i que enllaçarà la nostra localitat amb el barri de la Florida a l’alçada del carrer de Joaquim Blume i sobre l’anella verda. L’alcalde també va recordar als dos diputats la importància de la futura àrea econòmica de Can Pere Gil. Per això, els va demanar suport per alliberar els terrenys d’aquesta zona i poder tirar endavant el Pla director de Can Pere Gil.

Sierra i els dos diputats van visitar les obres de l’Estació intermodal. També l’accés al riu Besòs i les zones properes des del Cementiri Municipal per tal de visibilitzar les dificultats per anar a peu fins a aquest sector.

Publicitat

Publicitat

Més notícies