Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Ja es coneixen els cinc punts de llibre guanyadors del Concurs de Sant Jordi

El jurat del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi ja ha dictat el seu veredicte avui, dimecres, de les cinc propostes guanyadores. En la categoria de primer a segon de Primària, ha obtingut més vots Ainhoa Álvez, de l’Escola Sagrada Família; de tercer a quart de Primària, Ariadna Arriaza, de l’Escola Sagrada Família; de cinquè a sisè de Primària, Valentina Vilarrubla, de l’Escola Sagrada Família; de primer i segon d’ESO, Kexin Yang, del Col·legi Balmes; i de tercer a quart d’ESO, Dorian Rico, del Col·legi Balmes.

Enguany s’han presentat un total de 526 punts de llibre i la temàtica era lliure, tot i que un gran nombre de les propostes estaven dedicades al Sant Jordi, amb princeses, dracs, llibres o roses. El jurat estava format per representants dels centres educatius de la població, personal de l’Ajuntament de la Llagosta i de la Biblioteca.

Els cinc punts vencedors s’imprimiran i seran utilitzats per la Biblioteca durant tot l’any. Pel que fa als seus autors, rebran un diploma i un petit lot de llibres el dia 23 d’abril durant els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi. L’acte de lliurament se celebrarà a la plaça d’Antoni Baquè, a les 18 h. A més, els punts de llibre participants estaran exposats durant l’abril a la Biblioteca de la Llagosta, que s’ubica a la primera planta de Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies