Dilluns, 29 abril 2024
13.9 C
La Llagosta

Conchi Jiménez forma part de la candidatura del PSC per a les eleccions al Parlament

La llagostenca Conchi Jiménez, regidora del PSC a l’Ajuntament de la Llagosta, forma part de la llista del seu partit a les eleccions al Parlament de Catalunya, que se celebraran el pròxim 12 de maig. Jiménez ocuparà el lloc número 22 per Barcelona de la candidatura del partit dels Socialistes de Catalunya, que va ser aprovada ahir dimarts pel mateix partit en una reunió d’àmbit nacional.

En total, hi haurà deu persones del Vallès Oriental que formen part de la llista per Barcelona del PSC i que encapçalarà el també vallesà Salvador Illa. “En el cas que es compleixin els pronòstics de les enquestes, Conchi Jiménez en la posició 22 entraria com a diputada i seria la primera llagostenca de la història en formar part del Parlament de Catalunya”, assenyala en un comunicat el PSC de la Llagosta.

Conchi Jiménez ja va formar part de la llista per Barcelona als dos últims comicis al Parlament de Catalunya, en el lloc número 42. A més, la llagostenca també va formar part de la llista per Barcelona del PSC a les eleccions generals de l’any 2015 i 2016, en el lloc 23 i 21 respectivament. “Estic il·lusionada i amb moltes ganes d’emprendre aquest nou rept. Si fins ara em dedicava en cos i ànima als veïns i veïnes de la Llagosta, ara faria un salt, si els resultats ens acompanyen, per treballar pel meu poble, la meva comarca i els ciutadans i ciutadanes de Catalunya”, explica Conchi Jiménez, que agraeix el suport del seu partit.

El passat mes de març, a més, Jiménez va ser escollida per formar part del Consell Nacional del PSC.

Publicitat

Publicitat

Més notícies