Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Un centenar de participants en el Torneig Futbol Sala Unión League

Des d’aquest dilluns se celebra el Torneig Futbol Sala Unión League, que organitza el FS Unión Llagostense. El Poliesportiu Antonio García Robledo acollirà fins dijous els partits de futbol sala del campionat amistós i d’inscripció gratuïta.

Prop d’un centenar d’esportistes participen en aquest torneig de futbol sala, que té com a peculiaritat que en cada partit hi ha un dau que canvia les normes del joc. En total, s’han inscrit en categoria aleví, un equip femení i dos masculins; en infantil, quatre masculins; i en cadet, dos femenins i quatre masculins. “Estem molt contents per la participació i pel gran ambient que hi ha a la graderia. El club s’ha implicat molt per oferir un torneig de futbol sala d’inscripció gratuïta, per a tothom”, explica el responsable del campionat, Dani Muñido.

La fase final del Torneig de Futbol Sala Unión League es disputarà dijous al Poliesportiu Antonio García Robledo a partir de les 9 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies