Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Més de 200 participants en la Lliga Samurai Cup de la Llagosta

El CEM El Turó va aplegar més de 200 participants en la segona jornada de la Lliga Samurai Cup. La competició, organitzada pel Goshindo Ikigai Schools de la Llagosta, va tenir lloc dissabte i va comptar amb dos gimnasos de Tarragona i un de Vilanova del Camí, Mollet, Terrassa, Premià de Dalt, Sant Feliu de Codines, i l’amfitrió, el Goshindo llagostenc.

Durant la competició es van disputar les modalitats de shippo dori, kumite i chambara. El Goshindo Ikigai Schools de la Llagosta va sumar un total de 61 medalles, amb 15 ors, 19 plates i 27 bronzes.

La tercera jornada de la Lliga Samurai Cup 2024 se celebrarà pròximament, encara amb la data per concretar, i servirà com a cloenda de la segona edició que proclamarà els campions de les diferents categories i modalitats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies