Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Alejandro Muñoz, concentrat amb la selecció espanyola d’atletisme

El llagostenc Alejandro Muñoz ha estat convocat per la federació espanyola d’atletisme per participar en una estada del programa nacional de tecnificació esportiva. El saltador de la nostra localitat va encetar la concentració dissabte a Castelló i acabarà avui dimarts.

La concentració espanyola ha reunit els atletes més prometedors de les categories sub-20 i sub-23 d’alçada, salt de perxa i proves combinades. L’objectiu d’aquestes trobades és fer un seguiment dels esportistes de més talent, com ara Alejandro Muñoz.

En la concentració també hi havia l’entrenador llagostenc Raúl Gracia, com a tècnic adjunt de la federació espanyola. A més, Gracia és l’entrenador d’Alejandro Muñoz.

Publicitat

Publicitat

Més notícies