Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Martina Campoy, campiona d’Espanya sub-19 de rugbi amb Catalunya

Martina Campoy ha guanyat el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques sub-19 de rugbi. La llagostenca va participar en l’estatal amb Catalunya, que va guanyar diumenge a Sitges en la final contra el País Basc, per 25 a 10.

La selecció catalana va manar a l’electrònic de la final, però les basques aconseguien empatar el duel poc abans del descans, 10 a 10. A la segona part, Catalunya va ser molt superior i Campoy va ser protagonista materialitzant un cop de càstig.

La llagostenca, que milita en el FC Barcelona B, s’ha estrenat aquesta temporada amb èxit amb la selecció catalana sub-19 després d’aixecar el Campionat d’Espanya. En la fase de grups, la selecció catalana va guanyar contra Madrid, per 0 a 19, i Castella i Lleó, per 26 a 8.

Publicitat

Publicitat

Més notícies