Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El CE La Llagosta trenca la ratxa negativa de resultats amb un triomf contra el Sentmenat

El Club Esportiu La Llagosta ha trencat la ratxa negativa de dues derrotes seguides amb una golejada al camp del Sentmenat, per 0 a 5. L’equip de la nostra localitat es manté dins el pols per l’ascens, tot i que és quart, del grup 9 de la Quarta Catalana, amb 48 punts i està a tres dels dos primers classificats, Lliçà de Vall i Caldes de Montbui B, primer i segon respectivament. El tercer lloc és del Martorelles B, que suma 50 punts.

La Llagosta va golejar dissabte el Sentmenat amb una maneta de gols. A la primera part ja guanyava per 0 a 4 amb els gols de David Varón, Antonio Rísquez, Carlos Garcia i Abel Varón. En la segona part, Marc Sánchez feia el cinquè gol i definitiu, que feia oblidar les derrotes anteriors contra el Sant Fost (1-3) i el Caldes de Montbui B (3-4).

El CE La Llagosta està dins la lluita per l’ascens quan només falten cinc jornades per acabar la temporada. Aquesta setmana hi ha descans per Setmana Santa, però tornarà a competir el pròxim 6 d’abril, a casa, contra el Llinars B, antepenúltim classificat. Les dues següents jornades seran claus per a l’equip de la nostra localitat perquè es trobarà amb dos rivals directes per l’ascens: el Lliçà de Vall, a domicili, el 13 d’abril; i la Molletense B, a casa, el 20 d’abril.

Publicitat

Publicitat

Més notícies