Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Dotzè partit seguit sense perdre del FS Unión Llagostense A

El sènior A del FS Unión Llagostense va golejar dissabte a l’Atlètic Català, per 3 a 6. L’equip dirigit per Jordi Pavon travessa el millor moment de la temporada després de 12 partits seguits sense perdre, amb vuit victòries i quatre empats. De fet, de l’última dinàmica de cinc partits, n’han guanyat quatre i empatat un.

Contra l’Atlètic Català, els llagostencs van haver de capgirar un 3 a 2 advers a la segona part i van acabar amb un triomf ampli, per 3 a 6. Els golejadors de la Unión Llagostense van ser Faisal Raiss, amb un doblet, Gerard Alonso, Óscar Nelson, Marc Navajas i Edgar Galiano.

El sènior A es manté al quart lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 36 punts i està a set de l’ascens, que ocupa al segon lloc el Castellterçol -amb un partit pendent-. El líder és l’Arenys de Mar, amb 44 punts i el tercer lloc està ocupat per l’Alella, amb 39. Aquesta setmana hi ha descans per Setmana Santa i el pròxim partit serà el 6 d’abril, a casa, contra la Unió FS Mollet, que ocupa l’11è lloc amb 16 punts i lluita per no baixar de categoria. A la primera volta, els llagostencs van perdre a la pista molletana, per 8 a 6.

Pel que fa al sènior B, al grup 2 de la Tercera Catalana, va golejar dissabte a l’Escola Pia Mataró B, per 0 a 8, i es manté líder, en solitari, amb 48 punts. El pròxim partit serà el 6 d’abril contra la Vall de Tenes B.

El sènior C, al grup 1 de la Tercera Catalana, va guanyar contra l’AE 5 Tiana, per 1 a 4, i és cinquè amb 32 punts. El pròxim partit serà el 7 d’abril a casa contra el Dosrius.

Publicitat

Publicitat

Més notícies