Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Derrota ajustada del Vallag contra el segon, el Palautordera B

L’HC Vallag va plantar cara contra el segon classificat, el Palautordera B. L’equip dirigit per Marc Gironella va perdre diumenge a casa contra un dels rivals més forts de l’agrupació amb un electrònic ajustat, per 31 a 34.

L’equip llagostenc va manar a l’electrònic durant els primers compassos del partit, però poc abans del descans els visitants van capgirar el resultat i van marxar amb tres gols d’avantatge. Novament, a la segona part, el Vallag va aconseguir empatar el duel, però en els moments claus el Palautordera B va saber decantar el partit amb més efectivitat de cara a la porteria rival.

El Vallag ocupa el desè lloc, del grup B de la Segona Catalana, amb 19 punts i té un marge de set punts amb el 12è classificat, el Poblenou B, que seria la primera plaça que no obtindria el passi a la nova Primera Catalana. “Ens queden cinc partits i l’objectiu és guanyar dos o tres per assegurar passar a la nova Primera Catalana”, assegura el tècnic Marc Gironella, tot i que d’aquests cinc, quatre són fora de casa: “tenim un calendari complicat, però creiem que podem tirar-lo endavant. Ja hem demostrat que podem ser competitius, per exemple, amb la derrota ajustada contra el Palautordera B”.

Aquesta setmana el Vallag descansa per Setmana Santa i, posteriorment, afrontarà tres partits fora de casa contra Les Franqueses, líder; Sant Vicenç, setè; i Poblenou B, dotzè.

Publicitat

Publicitat

Més notícies