Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Consulta pública del cens per a les eleccions al Parlament

De cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, les llistes del cens electoral s’exposen a la consulta pública a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de la Llagosta (plaça d’Antoni Baqué, 1) des d’avui fins a l’1 d’abril. Les persones interessades les poden consultar a efectes de poder presentar reclamacions. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dijous, de 9 a 14 hores, i dimarts, de 16 a 19 hores.

També es pot fer la consulta a la pàgina web de l’Instituto Nacional de Estadística.

En virtut del que estableix l’article 41 de la Llei orgànica del règim electoral general, es prohibeix la informació particularitzada sobre les dades personals contingudes en el cens electoral i no es permet la recopilació de dades per qualsevol mitjà, ja sigui manual, fotogràfic, informàtic o de qualsevol altra naturalesa, sota les responsabilitats procedents legalment.

Publicitat

Publicitat

Més notícies