Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’Escola Municipal de Música tanca les festes de Sant Josep amb el Concert de Primavera

El Concert de primavera de l’Escola Municipal de Música va tenir ahir una molt bona acollida per part del públic. L’alumnat del centre va interpretar temes del pop-rock dels anys 80 en un recital que es va presentar amb el títol de ¡Vaya Movida!

Al concert, que tancava les festes de Sant Josep, van sonar temes de Miguel Rios, Mecano, Seguridad Social i Nacha Pop entra d’altres. A l’escenari van pujar els grups estables de l’escola: el conjunt de corda, el combo Like Teen Spirit, les Jammyx i el conjunt instrumental FB. Els grups van acompanyar altres alumnes de cant de l’Escola.

El recital va servir per tancar el segon trimestre del curs, abans de les vacances de Setmana Santa. L’activitat es reprendrà el 2 d’abril. L’Escola Municipal de Música encara té places per a violí, per saxòfon i la coral Oxalà. Les persones interessades poden trucar al 671 92 81 62 o enviar un correu electrònic a emmlallagosta@gmail.com. També es pot passar per la secretaria de l’Escola.

Publicitat

Publicitat

Més notícies