Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

El Ple aprova el Pla director d’equipaments de la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir per unanimitat durant un ple extraordinari el Pla director d’equipaments de la nostra localitat, que data del 2011 i que ha estat actualitzat ara per la Diputació de Barcelona. Es tracta d’una eina de planificació que recull la situació actual de la xarxa d’equipaments del municipi i les necessitats de la seva població i, mitjançant una visió integral d’aquests, permet elaborar un full de ruta a nivell estratègic per a la presa de decisions a l’hora de valorar les diferents maneres d’organitzar i gestionar els equipaments i garantir unes instal·lacions funcionals i òptimes.

El regidor d’Equipaments, Marc Ruiz, va explicar ahir que era necessari actualitzar el Pla director d’equipaments.

La regidora de LLEC Eva Miguel va indicar que li havia sobtat del Pla la mancança que hi ha a les instal·lacions de l’Edifici administratiu del passeig de l’Alcalde José Luis López.

La regidora d’ERC, Cristina Segura, va preguntar perquè no s’havia actualitzat el pla abans. Marc Ruiz li va recordar que el Consistori no té recursos propis i que s’ha fet ara amb una subvenció de la Diputació.

Durant la sessió també es va aprovar per unanimitat el cànon corresponent a l’explotació de l’aparcament de camions de Can Donadéu del mes de març de 2023 a febrer de 2024, que és de 13.447,35 euros, a càrrec de l’Associació de Transportistes de la Llagosta.

També va ser aprovada, amb l’abstenció de LLEC, l’addenda del conveni de l’exercici de 2024 amb al Consorci per a la gestió de residus del Vallès Oriental corresponent a la gestió dels residus municipals i dels residus comercials de la Llagosta pel que fa a la fracció orgànica. El preu del servei durant aquest any serà de 63.419,34 euros.

A més, es va aprovar per unanimitat el contingut i la signatura d’un acord amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per a la gestió de diversos tràmits, entre ells els ajuts al lloguer, a l’Oficina d’Habitatge de la Llagosta.

Durant el ple, el regidor d’Urbanisme, Marc Ruiz, va explicar que ahir mateix la Junta de Govern Local havia aprovat l’atorgament de la llicència d’obres per al nou ambulatori.

El ple va començar amb un minut de silenci pel darrer cas de violència vicària. La sessió es pot tornar a veure al canal de YouTube de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies