Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Tot a punt per al Concert de primavera de les festes de Sant Josep

L’Escola Municipal de Música de la Llagosta protagonitzarà aquest dijous el Concert de primavera. En aquesta ocasió, el recital porta per títol ¡Vaya Movida!, i anirà al voltant de la música pop-rock dels anys 80.

El concert, que forma part de la programació de les festes de Sant Josep, començarà a les 18.30 h i tindrà lloc al Centre Cultural. A l’escenari pujaran els grups estables de l’escola: el conjunt de corda, el combo Like Teen Spirit, les Jammyx i el conjunt instrumental FB.

Les places per al Concert de primavera de l’Escola Municipal de Música són limitades i les entrades es poden aconseguir a la plataforma Entràpolis.

Dia Mundial de la Poesia

Aquest dijous, també en el marc de les festes de Sant Josep, les persones del Taller d’escriptura creativa de la Biblioteca farà una intervenció al programa 100 éxitos de siempre de Ràdio la Llagosta. El programa començarà a les 18.30 h i servirà per commemorar el Dia Mundial de la Poesia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies