Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra avui dimecres un ple extraordinari

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19.30 hores, un ple extraordinari. Durant la sessió s’aprovarà el cànon corresponent a l’explotació de l’aparcament de camions de Can Donadéu del mes de març de 2023 a febrer de 2024, que és de 13.447,35 euros, a càrrec de l’Associació de Transportistes de la Llagosta.

També està previst aprovar avui l’addenda del conveni de l’exercici de 2024 amb el Consorci per a la gestió de residus del Vallès Oriental corresponent a la gestió dels residus municipals i dels residus comercials de la Llagosta pel que fa a la fracció orgànica. El preu del servei durant aquest any serà de 63.419,34 euros.

A més, s’aprovarà el contingut i la signatura d’un acord amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per a la gestió de diversos tràmits, entre ells els ajuts al lloguer, a l’Oficina d’Habitatge de la Llagosta.

El Ple també té previst debatre la proposta de resolució de la sol·licitud de bonificació referent a l’Impost de construccions i obres corresponent a l’execució de construcció del nou CAP de la Llagosta.

El darrer punt de la sessió serà la proposta d’aprovació del Pla director d’equipaments de la Llagosta, que ha estat actualitzat per la Diputació de Barcelona. Es tracta d’una eina de planificació que recull la situació actual de la xarxa d’equipaments del municipi i les necessitats de la seva població i, mitjançant una visió integral d’aquests, permet elaborar un full de ruta a nivell estratègic per a la presa de decisions a l’hora de valorar les diferents maneres d’organitzar i gestionar els equipaments i garantir unes instal·lacions funcionals i òptimes.

Es podrà seguir el ple pel canal de YouTube de l’Ajuntament de la Llagosta i per Ràdio La Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies