Dissabte, 27 abril 2024
16.6 C

El FS Unión Llagostense A defensa un punt contra el líder, el Castellterçol

El sènior A del FS Unión Llagostense va defensar dissabte un punt a casa contra el líder, el Castellterçol (3-3), que arribava a la Llagosta després d’encadenar sis victòries. Per la seva banda, el sènior, amb l’empat, manté la ratxa positiva de resultats amb onze partits seguits sense perdre amb set victòries i quatre empats.

El Castellterçol va avançar-se a la primera part amb dos gols consecutius. Abans de la mitja part, Mario Oriol Gómez feia l’1 a 2. A la represa, novament els visitants van ampliar l’avantatge amb l’1 a 3. Aleshores va haver-hi una nova reacció local per posar l’empat definitiu amb els dos gols de Gerard Alonso.

El FS Unión Llagostense A és quart, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 33 punts i té les places d’ascens a vuit punts. El pròxim partit serà el cap de setmana a la pista de l’Atlètic Català, que ocupa el novè lloc amb 20 punts. A la primera volta, els llagostencs van empatar a casa, 3 a 3.

Pel que fa al sènior B, va guanyar contra el Sant Celoni, per 10 a 0, i segueix líder, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 45 punts i un marge de cinc amb el segon, el Ciutat de Granollers, i el tercer, el CN Caldes C. El pròxim partit dels llagostencs serà el cap de setmana a la pista del penúltim classificat, l’Escola Pia Mataró B.

El sènior C, al grup 1 de la Tercera Catalana, va perdre contra l’Arenys de Munt B, per 1 a 3 i se situa sisè amb 29 punts. El pròxim partit serà dissabte a la pista de l’AE 5 Tiana, que és vuitè amb 22 punts.