Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Dissabte, jornada participativa sobre la millora de la Vecasa i la Concòrdia

L’Ajuntament està portant a terme un estudi per millorar el sector de la Vecasa i la Concòrdia amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Amb l’objectiu de conèixer l’opinió de la ciutadania, dissabte se celebrarà una jornada participativa.

El Consistori instal·larà una carpa a la plaça de la Concòrdia entre les 10.30 i les 13.30 hores. En aquest espai, els veïns i les veïnes podran opinar sobre les fórmules per millorar la zona urbana de la Vecasa i la Concòrdia.

El dia 5 d’abril, també es farà una jornada participativa amb l’alumnat de quart de Primària de l’Escola Les Planes, ja que el centre educatiu està ubicat al sector de la Vecasa-La Concòrdia.

L’estudi està actualment en la fase de diagnosi per detectar els punts forts i els problemes d’aquest sector de la nostra localitat. Posteriorment, s’elaboraran les estratègies de millora. L’estudi estarà acabat abans de l’estiu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies