Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Tertúlia de l’alcalde amb l’alumnat de primer de Batxillerat de l’INS Marina

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat en una tertúlia amb dos grups de primer curs de Batxillerat de l’institut Marina. La conversa s’ha celebrat avui divendres al matí en dues aules del centre educatiu.

Durant la trobada, l’alcalde ha parlat amb els estudiants sobre la sequera i les possibilitats de potabilitzar l’aigua de les depuradores. Sierra també ha destacat la necessitat de renovar la piscina descoberta del CEM El Turó i posar-hi un quiosc bar, i de tirar endavant diferents projectes urbanístics per crear més habitatge a la Llagosta, que comportaria noves zones verdes. A més, l’alumnat ha preguntat a l’alcalde sobre la situació del nou ambulatori i si tornaran les urgències nocturnes algun dia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies