Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Antonio García marca quatre gols en el triomf d’Espanya contra Bahrain

La selecció espanyola va debutar en el Preolímpic d’handbol amb una clara victòria contra Bahrain, per 39 a 27. El llagostenc Antonio García Robledo va contribuir al triomf d’Espanya amb quatre gols. El combinat estatal va imposar-se en el primer partit del Preolímpic, que s’hi juga a Granollers fins diumenge.

El segon partit d’Espanya serà avui divendres contra la selecció d’Eslovènia, a les 21 h. La selecció eslovena va guanyar ahir dijous per la mínima contra el Brasil, per 27 a 26. El tercer, i últim, duel del Preolímpic serà diumenge contra el Brasil, a les 17.45 h. L’objectiu d’Espanya és aconseguir una de les dues places per classificar-se per als Jocs Olímpics de París 2024.

Publicitat

Publicitat

Més notícies