Dissabte, 27 abril 2024
16.2 C

El FS Unión Llagostense A venç el Premià de Mar abans de rebre el líder

El sènior A del FS Unión Llagostense va guanyar dissabte a la pista del Premià de Mar, per 2 a 5. L’equip dirigit per Jordi Pavón va marxar al descans amb l’1 a 3 a favor seu i a la segona part va seguir amb el domini en el joc i a l’electrònic. Per banda llagostenca, van marcar Gerard Alonso, amb un doblet, Sergio Saavedra, Ferran Macías i Faisal Raiss.

El sènior A es manté en el quart lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 32 punts, i se situa a quatre del tercer, l’Alella; a sis del segon, l’Arenys de Mar; i a deu del líder, el Castellterçol. Precisament, el pròxim rival llagostenc serà el primer classificat, que encadena sis victòries seguides. Al partit de la primera volta, la Unión va perdre a la pista del Castellterçol, per 4 a 1. El duel es jugarà dissabte al Poliesportiu Antonio García Robledo, a les 19.15 h.

Pel que fa al sènior B del FS Unión Llagostense, es va suspendre el seu partit per la pluja perquè jugaven en una pista descoberta de l’Ègara. Tot i tenir un partit menys, el segon equip segueix líder, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 39 punts, els mateixos que el segon, el CN Caldes C, i té dos més que el tercer, el Ciutat de Granollers. El pròxim partit serà diumenge, a les 12.15 h al Poliesportiu Antonio García Robledo, contra el cuer, el Sant Celoni.

El sènior C va guanyar a la pista del Santvicentí, per 4 a 5, i ocupa el cinquè lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 29 punts, empatat amb el quart, l’Arenys de Munt B. Precisament, l’Arenys de Munt B és el pròxim rival llagostenc, dissabte al CEM El Turó a les 18 h.