Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

L’HC Vallag guanya contra un rival directe per l’ascens, el Cambrils (39-36)

L’HC Vallag va sumar una important victòria dissabte contra el Cambrils, per 39 a 36. L’equip dirigit per Marc Gironella va imposar-se contra un rival directe per l’ascens a la nova Primera Catalana. El duel va estar ajustat fins al final, que afortunadament es va decantar pels interessos de l’equip de la nostra localitat.

El Vallag ocupa el desè lloc, del grup B de la Segona Catalana, amb 18 punts i amplia el marge amb el 12è lloc fins als sis punts, que precisament ocupa el Cambrils. A més, el Vallag ha guanyat el gol average amb l’equip tarragoní perquè a la primera volta va empatar a Cambrils, 27 a 27. Cal recordar, que del segon fins a l’onzè classificat, obtindran el passi a la nova Primera Catalana, que és l’objectiu de l’equip llagostenc.

El pròxim partit del Vallag serà diumenge a la pista del quart classificat, La Salle Montcada B. A la primera volta, els llagostencs van guanyar còmodament per 33 a 28.

Publicitat

Publicitat

Més notícies