Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El CE La Llagosta manté el liderat, tot i perdre a Sant Fost (3-1)

El CE La Llagosta va perdre dissabte contra la UE Sant Fost, per 3 a 1, però segueix líder, del grup 9 de la Quarta Catalana. L’equip llagostenc es manté en el primer lloc perquè el seu principal perseguidor, el Lliçà de Vall, també va perdre al camp del CF Martorelles B, per 4 a 0. D’aquesta manera, La Llagosta és líder, amb 45 punts en un triple empat amb Lliçà de Vall, segon, i CF Caldes B, tercer. Al quart lloc hi ha el Martorelles B, amb 44 punts.

La Llagosta va encaixar el gol de l’honor contra el Sant Fost al temps afegit, que va fer Xavier Martin. Abans, el Sant Fost havia marcat dos gols a la primera part i s’assegurava el triomf amb un tercer a la represa. L’equip santfostenc està sent un rival molt incòmode pels de la nostra localitat perquè a la primera volta ja van empatar al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, 1 a 1.

El pròxim partit del CE La Llagosta serà transcendental per la lliga perquè rebrà al tercer, el CF Caldes B, que encadena 13 partits sense perdre amb 11 triomfs i dos empats. Al partit de la primera volta, La Llagosta va empatar al camp calderí sense gols. El partit es disputarà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 18 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies