Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Albert Caballero, tercer en el Campionat de Catalunya màster de marató

El llagostenc Albert Caballero va pujar al podi màster del Campionat de Catalunya de marató, que va celebrar-se diumenge durant la Marató de Barcelona. L’atleta, vinculat amb l’equip LEA La Blanca de Vitòria, va penjar-se la medalla de bronze en la categoria de més de 45 anys.

Albert Caballero va completar els 42 km de la cursa barcelonina amb un temps de 2 hores, 42 minuts i 4 segons. El podi es va completar amb l’or de Jordi Alsina (Xatafolls) amb 2:29:06 i la plata de José Luis Cruz (La Sansi) amb 2:35:02. “Va ser una sorpresa perquè hi havia atletes inscrits que havien participat en olimpíades. En cursa les coses van sortir com jo volia i estic molt content, a banda de sorprès”, explica Albert Caballero, que es mostrava content per la marca feta: “molt content per la preparació que havia pogut fer, així que vaig donar el màxim per aconseguir aquesta nova medalla de bronze”.

Albert Caballero ara es concentra per la temporada de pista a l’aire lliure amb les distàncies de 5.000 i 1.500 metres, i obstacles. El llagostenc té com a principal objectiu participar en el Mundial màster de Suècia, a l’agost; i al Campionat d’Espanya, al juny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies