Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Èxit de participació en la 13a Trobada gegantera de la Llagosta

Una dotzena de colles han participat en la 13a edició de la Trobada gegantera de la nostra localitat, que ha omplert els carrers de la Llagosta fins al migdia. L’activitat s’ha celebrat amb èxit de participació i assistència, i ha encetat el programa de les festes de Sant Josep.

La trobada gegantera ha començat a les 9 h amb la plantada a la plaça d’Antoni Baqué. A les 11.15 h, s’ha fet una sessió d’escalfament per les persones portadores de les colles i un quart d’hora després s’ha encetat la passejada pels carrers de la Llagosta, amb arribada a la plaça d’Antoni Baqué. La jornada geganta ha comptat amb la participació de les colles d’Arenys de Munt, Argentona, Calafell, Ca n’Oriol (Rubí), Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Ripollet, Sagrada Família (Barcelona), Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra), Santa Eulàlia de Ronçana, Tordera i, com a amfitriona, la de la Llagosta.

Prop de les 13 h, les colles han fet una picada de balls entre els gegants i les gegantes, enmig de la plaça, que s’ha omplert de gom a gom. Posteriorment, la Colla Gegantera de la Llagosta, organitzadora de la trobada, ha volgut fer un ball conjunt entre els membres de les colles. “Som una gran família, cada any que passa hi ha més gent amb nosaltres. Per això, us convidem a participar en les activitats de la colla”, ha dit el president i cap de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín, que ha agraït la participació de la dotzena de colles a la jornada llagostenca.

L’alcalde Óscar Sierra ha volgut adreçar-se a la ciutadania per agrair la tasca de la Colla Gegantera perquè “fan moltes activitats al llarg de l’any, i un cop més han fet una gran activitat per passar amb la família”.

Durant la Trobada gegantera s’han recaptat aliments per als infants de famílies vulnerables de la nostra població amb la col·laboració de Rems. També hi havia una carpa solidària per la lluita contra el càncer de l’entitat La Llagosta contra el cáncer.

L’acte ha acabat amb l’entrega d’obsequis, amb la participació de Pablo Martín, president i cap de la Colla Gegantera La Llagosta; Andreu Felip, director dels Serveis Territorials de Cultura de Barcelona de la Generalitat; Fran Ruiz, regidor d’Arts; Judith Robles, regidora de Cultura; i l’alcalde Óscar Sierra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies