Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Vuit medalles del Club Patí a la segona jornada de la lliga comarcal

El Club Patí La Llagosta ha guanyat vuit medalles a la segona jornada de la lliga comarcal de patinatge artístic. El campionat, que organitza el Consell Esportiu del Vallès Oriental (CEVO), va tenir lloc diumenge a Montornès del Vallès.

En total, el Club Patí va sumar dues medalles d’or, quatre de plata i dos de bronze. En prebenjamí B, va quedar segona Lucía Vázquez i tercera Daniela Trujillo; en benjamí C, Ariadna Pardo va quedar primera i Sofia Moreno, segona; en aleví B, Julieta Trujillo, primera, i Marina Garcia, segona; en aleví C, Júlia Vela, tercera; i en cadet B, Anabel Almenta, segona.

La tercera jornada de la lliga comarcal de patinatge artístic tindrà lloc a Santa Eulàlia de Ronçana el cap de setmana del 6 i 7 d’abril.

Publicitat

Publicitat

Més notícies