Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

L’HC Vallag perd a Berga i encadena la tercera derrota

L’HC Vallag va encadenar dissabte la tercera derrota a la pista del Berga. L’equip dirigit per Marc Gironella travessa un mal moment de la temporada des que va començar el 2024 amb un balanç de sis derrotes, un empat i una victòria.

El Vallag va perdre diumenge a la pista del Berga, per 29 a 26. El duel va estar ajustat fins al final, quan l’equip local va decantar el duel amb un millor encert de cara a porteria. La derrota deixa a l’equip de la nostra localitat a la desena plaça, del grup B de la Segona Catalana, amb 16 punts i té un marge de quatre punts amb el 12è classificat, el Cambrils, que seria la primera plaça que no obtindria el passi a la nova Primera Catalana.

La pròxima jornada dels llagostencs serà decisiva perquè rebran al Cambrils dissabte, a les 18 h, al Poliesportiu Antonio García Robledo. Al partit de la primera volta, el Vallag va empatar a la pista del Cambrils, 27 a 27.

Publicitat

Publicitat

Més notícies