Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A es consolida al quart lloc amb el triomf contra el CFS Palau (3-6)

El sènior A del FS Unión Llagostense s’ha consolidat al quart lloc després de guanyar dissabte contra el CFS Palau-solità i Plegamans, per 3 a 6. L’equip de la nostra localitat va imposar-se a la pista d’un rival directe en la pugna per l’ascens a la Primera Catalana.

El domini va ser clarament llagostenc perquè al quart d’hora de joc ja guanyava per 0 a 4. A la represa, el Palau va ajustar l’electrònic amb l’1 a 4, però novament la Unión Llagostense va ampliar la diferència, 1 a 5. A les acaballes, els locals van maquillar el resultat amb dos gols consecutius però els llagostencs van marcar el definitiu 3 a 6. Els golejadors llagostencs van ser amb un doblet Marc Navajas, Gerard Alonso i Faisal Raiss.

El sènior A ocupa el quart lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 29 punts, i té un marge de quatre amb el cinquè, que és precisament el Palau. Els llagostencs mantenen el pols per pujar de categoria i tenen els llocs d’ascens a sis punts. El pròxim partit del sènior A serà dissabte a la pista del Premià de Mar, que ocupa el setè lloc amb 21 punts i ve de perdre contra El Masnou, per 6 a 8. Al partit de la primera volta, la Unión Llagostense va guanyar clarament per 7 a 2.

El sènior B de la Unión Llagostense va guanyar dissabte contra el segon classificat, el CN Caldes C, per 4 a 3. L’equip llagostenc lidera l’agrupació 2, de la Segona Catalana, amb 39 punts i té un marge de cinc amb el segon, ara el Ciutat de Granollers, i de sis amb el CN Caldes C, que té un partit pendent. El pròxim partit serà dissabte a la posta de l’Ègara, desè amb 16 punts.

Pel que fa al sènior C de la Unión Llagostense va tenir jornada de descans. El tercer equip masculí ocupa el cinquè lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 26 punts. El seu pròxim partit serà diumenge a la pista del Santvicentí, desè amb 12 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies