Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Ahir es va commemorar el Dia d’Andalusia a la Llagosta

La Casa de Andalucía de la Llagosta va celebrar ahir el Dia d’Andalusia, que s’escau el 28 de febrer. La pluja del matí va respectar la commemoració, que va començar a les 11 h amb la hissada de la bandera d’Andalusia als pals de l’Ajuntament.

El grup llagostenc de percussió Lotokotó va ser l’encarregat d’amenitzar l’acte i la cercavila fins al Centre Cultural. La hissada de la bandera va anar a càrrec del president de l’entitat, Juan Antonio Illescas i de tres dones de la Casa de Andalucía. Durant la hissada, un altre soci, Pepe Moreno, va interpretar l’himne de la comunitat andalusa. Tot seguit, va sonar Els Segadors, l’himne de Catalunya i va començar la cercavila.

Al Centre Cultural, hi va haver les actuacions i els assistents van poder esmorzar a les taules que es van instal·lar. A la taula presidencial, a més del president de la Casa de Andalucía, hi havia la regidora de Cultura, Judith Robles, acompanyada d’altres regidors i regidores de l’equip de govern, i representants d’altres entitats de la Llagosta.

La part artística va ser protagonitzada per la cantant Lucía Úbeda, acompanyada a la guitarra per David Jiménez, i els quadres de ball de l’entitat, Azahar flamenco i Mertixell. Abans de començar, es va fer un minut de silenci per les víctimes de l’incendi de València.

Aquesta ha estat la 48a celebració del Dia d’Andalusia que organitza la Casa de Andalucía de la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies