Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

El CE La Llagosta venç al FC Palau per la suspensió del partit

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta ha guanyat el partit contra el FC Palau-solità i Plegamans per la suspensió del duel. L’equip del Vallès Occidental s’ha presentat al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert amb només set jugadors i al minut 10 s’ha quedat amb tan sols sis per la lesió d’un d’aquests. Davant aquesta situació, l’àrbitre s’ha vist en l’obligació de suspendre el partit de lliga per la falta de jugadors del rival quan l’electrònic marcava un 3 a 0 a favor dels locals.

En deu minuts, La Llagosta ha mostrat la seva superioritat en nombre de jugadors dins el terreny de joc. En cinc minuts, David Varón ja havia marcat dos gols i al minut 9 Roger Miguel ha fet el 3 a 0. Un minut després, un jugador del Palau s’ha lesionat i ja no s’ha pogut reprendre el joc per la suspensió del partit. “Una llàstima perquè el rival ha vingut amb només set jugadors i ja sabíem que el partit podia durar poc. Hem estat capaços de marcar tres gols en deu minuts i aleshores el rival ha decidit retirar-se. Contents per sumar una nova victòria i per continuar al primer lloc de la lliga una setmana més”, ha explicat un dels tècnics Dani Hernández.

El pròxim partit del CE La Llagosta serà el pròxim dissabte, 9 de març, al camp de la UE Sant Fost. A la primera volta, La Llagosta va empatar a casa, 1 a 1.

Publicitat

Publicitat

Més notícies