Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Pau Ramos participa en un triangular amistós amb la selecció espanyola sub-19

El llagostenc Pau Ramos ha estat convocat amb la selecció espanyola sub-19 de futbol sala per disputar un triangular amistós a Portugal, concretament a la localitat Vila do Conde. El torneig s’ha disputat aquesta setmana entre les seleccions de França, Espanya i l’amfitriona, Portugal.

El combinat estatal, amb la participació de Pau Ramos, va estrenar-se dimarts contra França amb una clara victòria, per 7 a 2. Ahir dimecres, va perdre l’últim partit del triangular contra Portugal, per 4 a 2.

Aquesta era la primera convocatòria del nou seleccionador espanyol sub-19, Albert Canillas, que també ha confiat en el llagostenc Pau Ramos per seguir en la dinàmica del grup estatal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies