Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

L’alumnat de l’INS Marina mostra més d’una vintena de pinballs al Parc Popular

L’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Marina ha mostrat més d’una vintena de màquines de pinball a l’espai de la marquesina del Parc Popular. L’exposició dels alumnes de l’institut forma part de l’assignatura de Projectes, que han treballat durant el passat quadrimestre del curs.

Els estudiants han hagut d’elaborar els seus propis pinballs, amb el suport del professorat. A l’hora de crear les màquines, han hagut de combinar diferents tècniques. En la construcció del pinball han fet servir una impressora 3D per crear les peces i han instal·lat un cronòmetre amb una placa base de microbit. Paral·lelament, han treballat l’aspecte gràfic de les màquines perquè hi havia de diverses temàtiques, com ara de personatges de Marvel, de dibuixos animats o de fantasia. “Els pinballs s’han fet en grups de quatre alumnes, ja l’any passat el van fer. Vam començar a principis del curs i es treballa la programació electrònica i d’impressió 3D. A més, hi ha la part creativa, que és la que més agrada a l’alumnat, perquè poden crear el pinball com vulguin i expressar els seus sentiments”, explica Cristian Clausens, professor de Projectes de l’institut Marina, que ha comentat que el pròxim quadrimestre l’alumnat treballarà la creació de titelles.

La mostra es podrà veure avui dimecres al Parc Popular fins a les 13 h. En un primer moment, s’hi havia instal·lat al passeig, davant l’Escola Bressol Municipal Cucutras, però a causa de la pluja s’ha mogut l’exposició fins a l’espai de la marquesina. Durant el matí, estudiants de Primària de les escoles de la Llagosta visitaran l’exposició. També han visitat l’exposició l’alcalde Óscar Sierra, i la regidora de Serveis Socials, Raquel Martínez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies