Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

L’HC Vallag, amb set baixes, perd contra el Castellbisbal (29-38)

L’HC Vallag es va veure molt afectat amb set baixes en el partit que va perdre diumenge contra el Castellbisbal, per 29 a 38. L’equip de la nostra localitat es va presentar a la vintena jornada del campionat amb cinc lesionats i dos jugadors que estaven sancionats, així que va jugar el compromís amb una plantilla massa curta.

El Vallag va anar a remolc tot el partit perquè el Castellbisbal va imposar un joc molt ràpid. A la mitja part, els visitants guanyaven 13 a 18 i a la segona part van aconseguir imposar-se amb nou gols de diferència. “Les baixes ens van perjudicar perquè no vam poder seguir el ritme del Castellbisbal”, analitza Marc Gironella, entrenador del Vallag.

L’HC Vallag és desè, del grup B de la Segona Catalana, amb 16 punts, empatat amb el novè, l’Handbol Cooperativa Sant Boi B. El pròxim duel dels llagostencs serà dissabte a la pista del Berga, que és el tercer classificat amb 27 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies