Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Antonio García Robledo, convocat per disputar el Preolímpic de Granollers

El llagostenc Antonio García Robledo ha tornat a una convocatòria de la selecció espanyola d’handbol. El seleccionador Jordi Ribera ha convocat a l’esportista de la nostra localitat per disputar el Preolímpic, que tindrà lloc a Granollers del 14 al 17 de març.

Espanya buscarà una de les dues últimes places per obtenir el bitllet per als Jocs Olímpics de París, que se celebraran aquest estiu. La selecció espanyola disputarà la fase del Preolímpic contra Eslovènia, Bahrain i el Brasil en una fase de grups. La selecció espanyola s’estrenarà el 14 de març contra Bahrain; el 15 de març jugarà contra Eslovènia i tancarà el Preolímpic el 17 de març contra el Brasil.

La selecció espanyola, amb Antonio García Robledo, es concentrarà a partir del 10 de març a Granollers.

Publicitat

Publicitat

Més notícies