Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Plàcida victòria del CE La Llagosta contra el Santa Agnès (1-4)

El primer equip del CE La Llagosta va guanyar dissabte al camp del Santa Agnès (1-4), conjunt de la part baixa de la classificació. L’equip de la nostra localitat ja dominava el partit a la mitja part, per 0 a 4, amb els gols de Paco, per partida doble, Miguel Flores i David Varon. El gol de l’honor local va arribar a l’inici de la segona part, que va posar el definitiu 1 a 4.

La Llagosta segueix líder, del grup 9 de la Quarta Catalana, amb 42 punts, empatat amb el segon, el Lliçà de Vall, i té un marge de tres punts amb el tercer, el Caldes de Montbui C, i de quatre amb el quart, el Martorelles B. El pròxim partit del CE La Llagosta serà dissabte, a casa, contra el Palau-solità i Plegamans, que és desè classificat amb 15 punts. El duel tindrà lloc al Camp Municipal Joan Gelabert, a les 18 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies