Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense guanya el Futsal Masnou (2-1)

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte, al CEM El Turó, el Futsal Masnou per 2 a 1 en un partit molt igualat, però amb domini local. La primera ocasió clara va ser un xut al pal de Marc. El mateix Marc va anotar l’1 a 0, abans del descans, després de rebre una assistència d’Óscar.

Al començament de la segona part, Júnior, que ja havia enviat un xut al pal, va aprofitar una passada d’Óscar per marcar el 2 a 0.

Els visitants també van tenir ocasions, però Abraham va estar molt bé sota pals. Júnior va tenir el 3 a 0, però va tornar a trobar-se amb el pal.

Edgar va evitar el 2 a 1, que va arribar poc després. Els darrers minuts van ser molt emocionants. Els visitants, que van acabar el partit amb un home menys, van fer un gol en la darrera acció, però no va pujar al marcador perquè es va considerar que havia estat fora de temps.

El FS Unión Llagostense és el quart classificat amb 26 punts. El proper cap de setmana, jugarà a Palau.

Per la seva part, el sènior B del FS Unión Llagostense, que és el líder del grup 2 de Barcelona de la Tercera Catalana, va empatar el cap de setmana (4-4) a la pista del segon, el Ciutat de Granollers. El seu proper rival serà el Club Natació Caldes, que ara és el segon classificat.

D’altra banda, al grup 1 de la Tercera Catalana, el sènior C va caure contra el Racing de Pineda B per 2 a 0. Els llagostencs ocupen la cinquena posició i el proper cap de setmana descansaran.

Publicitat

Publicitat

Més notícies