Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Unes 25 persones del Casal d’Avis col·laboren amb el servei comunitari de l’INS Marina

Unes 25 persones del Casal d’Avis de la Llagosta han participat en la proposta d’aquest curs del servei comunitari de l’alumnat de quart d’ESO de l’Institut Marina, amb el lema Fes de les teves fotos un record inoblidable. Aquest matí, aquestes persones han anat al centre educatiu a recollir el material que han elaborat els alumnes per a cadascuna d’elles en el marc d’aquesta activitat.

Els estudiants van recollir anteriorment fotografies de diferents moments de la vida de la gent gran que va voler participar en aquesta acció. Després, les van digitalitzar per elaborar una història de vida i avui les han retornat en un pendrive individual amb un vídeo. Els estudiants han explicat a les persones del Casal d’Avis el procés d’elaboració d’aquest treball.

Des de l’Institut Marina, han volgut destacar tot l’esforç, coneixements i valors que la gent gran de la nostra localitat ha transmès al llarg de la seva vida. Per això, el servei comunitari del centre educatiu està dedicat aquest curs a la gent més veterana de la nostra població.

Publicitat

Publicitat

Més notícies