Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La Parròquia celebrarà dissabte el Sopar de la fam

La Parròquia de Sant Josep de la Llagosta celebrarà dissabte (20 hores) una nova edició del Sopar de la fam. La recaptació es destinarà en aquesta ocasió a l’entitat La Llagosta contra el càncer, que, dissabte, oferirà una xerrada als assistents sobre la seva activitat.

Encara està obert el període d’inscripció per assistir al sopar al preu de 18 euros per persona. També existeix l’opció de fer un donatiu encara que no s’assisteixi a l’acte. Les persones interessades han de trucar al telèfon 93 560 29 03. De moment, una trentena de persones ja s’hi han inscrit. El Sopar de la fam se celebrarà al Centre parroquial de la Llagosta, que està ubicat al número 12 del carrer Sant Miquel.

Publicitat

Publicitat

Més notícies