Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Els Mossos i la Policia Local detenen dues persones a la Llagosta per tràfic de drogues

Agents dels Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de Mollet del Vallès, juntament amb la Policia Local de la Llagosta, van detenir anit dos homes de la Llagosta en un operatiu conjunt per tràfic de drogues.

Durant l’operació, al voltant de la mitjanit a la Plaça Corts Catalanes, es van escorcollar dos vehicles on es va localitzar un fragment de substància identificada com haixix, amb un pes total de 96,20 grams, amagada dins d’una cavitat oculta d’un dels vehicles. A més, es van confiscar 540 euros en efectiu i una bossa de plàstic amb 47 encenedors simulats, utilitzats per emmagatzemar discrecionalment petites dosis de droga.

Els detinguts van ser traslladats a dependències policials per a la seva posada a disposició judicial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies