Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A tanca la primera volta a sis punts de l’ascens

El sènior A del FS Unión Llagostense va tancar dissabte la primera volta amb un empat, a casa, contra el FS Cardedeu, per 4 a 4. L’equip dirigit per José Pavón arriba a l’equador de la Segona Catalana, al grup 1, en el cinquè lloc, amb 23 punts i a sis de distància dels llocs d’ascens.

Contra el Cardedeu, al FS Unión Llagostense li va tocar anar a remolc perquè als deu minuts de joc ja perdia 1 a 3. A la segona part va capgirar l’electrònic, 4 a 3, però a les acaballes el Cardedeu va fer l’empat final. Per a l’equip de la nostra localitat van marcar Gerard Alonso, per partida doble, Marc Navajas i Óscar Nelson.

El FS Unión Llagostense té un balanç de sis victòries, cinc empats i dues derrotes en la primera volta del campionat. El pròxim partit serà dissabte contra el Masnou, que suposarà la primera jornada de la segona volta. El Masnou és vuitè amb 19 punts i al partit de la primera volta, la Unión va guanyar per 2 a 3. El duel es disputarà dissabte al CEM El Turó, a les 16.30 h.

El sènior B, campió d’hivern

Al grup 2, de la Tercera Catalana, el sènior B del FS Unión Llagostense va tancar la primera volta amb victòria contra el Vic, per 4 a 6, i es va proclamar campió d’hivern. És líder amb 35 punts i un marge de tres amb el segon, el Ciutat de Granollers. Precisament, el pròxim rival serà l’equip granollerí, dissabte, a domicili.

Ple que fa al sènior C, al grup 1 de la Tercera Catalana, va empatar a la pista de l’Escola Pia Mataró, 2 a 2. L’equip llagostenc és tercer, amb 26 punts, a tres del primer classificat, el Pineda de Mar B. El pròxim partit serà diumenge a la pista del Racing Pineda B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies