Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Paula Bienvenido guanya el bronze en el Campionat de Catalunya júnior de judo

Paula Bienvenido, de l’AE Karate-Judo La Llagosta, ha aconseguit el tercer lloc en el Campionat de Catalunya júnior de judo, que va celebrar-se dissabte al CEM Mundet, de Barcelona. L’esportista de l’entitat llagostenca va perdre el combat de la semifinal, però va poder penjar-se la medalla de bronze en la categoria de -70 quilos.

Amb el tercer lloc català, Paula Bienvenido ha aconseguit classificar-se per la fase sector del Campionat d’Espanya júnior. La prova estatal, que és la fase prèvia del Campionat d’Espanya, se celebrarà dissabte a Badia del Vallès amb els millors judokes de les comunitats autònomes de Catalunya, les Illes Balears, la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia.

L’objectiu de Paula Bienvenido és obtenir el passi per la fase final del Campionat d’Espanya júnior de judo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies