Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Derrota de l’HC Vallag contra el Sant Cugat C (36-30)

L’HC Vallag va perdre diumenge a la pista de l’Handbol Sant Cugat C, per 36 a 30. Els llagostencs van anar a remolc durant tot el partit i es van veure superats per l’equip del Vallès Occidental.

L’equip dirigit per Marc Gironella ha sumat la tercera derrota en quatre partits de la segona volta. Ha baixat al desè lloc, amb 16 punts, del grup B de la Segona Catalana, i empata amb dos equips més: Cooperativa Sant Boi B, vuitè, i Igualada B, novè. El Vallag, tot i perdre, manté sis punts amb el dotzè classificat, el Cambrils, que serà la primera plaça que no obtindria el passi a la nova Primera Catalana en acabar la fase regular.

El pròxim partit del Vallag serà diumenge, al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 18 h, contra el Castellbisbal, que ocupa el sisè lloc amb 22 punts. Al partit de la primera volta, el Vallag va perdre per tan sols un gol, 23 a 22.

Publicitat

Publicitat

Més notícies